Medicinsk Fotvårdsbehandling

När du kommer till mig får du först ett skönt fotbad med några droppar olja i ca 10 min. Därefter tar jag hand om dina fötter på bästa sätt. ​ Jag behandlar ev förhårdnader, hälsprickor, liktornar och tjocka naglar, klipper, rensar och putsar naglarna, samt slipar fötterna. Sist men inte minst kommer den härliga fotmassagen i ca 15 min! För ditt välbefinnande!​ ​

Behandlingen tar 60 min 570:- (Vill du ha naglarna lackade tillkommer 150 kr och måste beställas i samband med tidsbokning.) ​

OBS! 
Om du inte kan ta bort ditt gamla lack själv vill jag veta detta vid beställning, då måste extra tid sättas för detta!

Vaxning

Underben 300:-
​​​​​Hela ben 500:-

Ge dina fötter en SPA-UPPLEVELSE

SPA-upplevelse till dina fötter med Paraffinbehandling.

Först desinficeras fötterna och smörjes in med en lotion. Därefter doppas fötterna i lagom varmt paraffin 4-5 ggr, packas in i plastpåse och frottésocka, sen får fötterna vila i ca 20 min. En njutning till avslappnande musik! Efter detta tas paraffinet bort och jag ger dina fötter en härlig fotmassage i ca 10 min. Denna behandling är bra för dig med mycket värk! ​

​Har du förhårdnader rekommenderar jag att vi tar bort dessa innan paraffinbehandlingen! ​

Paraffinbehandlingen varar i ca 40 min och kostar 450:-​ ​Skall jag först ta bort dina förhårdnader? ​Det tillkommer ​​​200:-​ och räkna med 60-70 min behandlingstid. ​ ​
Vill du ha både fotvårdsbehandling och paraffinbehandling samtidigt?​ Då ​blir kostnaden ​​1000:- med behandlingstid på ca 90 min. ​

​Behandling av endast förhårdnader ​​ca 45 min inkl. fotbad 450:- ​
Vill du ha fotmassage också? ​50:- tillkommer ​

Klipp och putsning av naglar​ ​
300:- ca 30 min ​

Klipp och putsning av naglar​ + fotmassage​ ​420:- 40 min ​​​ ​

Behandling av liktorn/nageltrång​
15-30 min 200 / 300:-

Fotmassage ​

​Detta är en fotmassage utöver det vanliga! I 30 minuter masserar jag dina fötter till avslappnande musik. ​Ett välbefinnande som alla borde göra lite då och då. Det känns i hela kroppen och är bra för dig med nedsatt cirkulation!

300:-